18 Декември, 2016 04:45 1 310 0

Прогноза на деня: Манчестър Сити - Арсенал

  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • прогноза на деня

Двата тима излизат в дербито на Висшата лига от 17-ия кръг

Прогноза на деня: Манчестър Сити - Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг се спря на голямото дерби от 17-ия кръг на английската Висша лига между Манчестър Сити и Арсенал.

Домакините от Манчестър Сити тръгнаха по най-добрия начин в шампионата с шест поредни победи, но постепенно загубиха от инерцията си и Хосеп Гуардиола осъзна, че титлата няма да бъде спечелена само с едно щракване на пръсти. Двете загуби в последните три кръга - 1:3 от Челси и 2:4 от Лестър пък съвсем разколебаха "гражданите". За капак на всичко срещу Арсенал няма да участва и голямата звезда и голмайстор на тима - Серхио Ахуеро, който бе наказан за четири мача.

Изключвайки поражението в последния кръг от Евертън с 1:2, Арсенал върви възходящо и "артилеристите" се задържат в челната тройка. Те са вторият най-резултатен отбор във Висшата лига сед Ливърпул с 37 попадения в 16 срещи. Футболистите на Арсен Венгер играят силно и имат всички предпоставки да направят успешен сезон.

Прогнозата ни за този двубой е 2 (победа за Арсенал). Коефициентът при повечето букмейкъри за подобен резултат е около 3.4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА