19 Декември, 2016 09:25 1 065 1

ЦСКА се разделя с четирима футболисти

  • цска-
  • борис галчев-
  • преслав йорданов-
  • арсенио нунеш

Борис Галчев със сигурност напуска "Българска армия"

ЦСКА се разделя с четирима футболисти - 1
Снимка: БТА

ЦСКА ще се разде­ли поне с четирима футболисти по вре­ме на зимната пауза в шампионата, научи "Тема Спорт". Един от сигурните напускащи е Борис Галчев, който ще разтрогне договора си с клу­ба по взаимно съглаcие.

Сред тези, които се очаква да не останат в отбора за пролетния дял от първенството, са също нападателят Преслав Йорданов и полузащитниците Арсенио Нунеш и Руи Педро. ЦСКА ще продаде част от тях. Под въпрос е оставане­то и на Диого Виана, към когото има интерес от чужби­на.

Също така, ЦСКА планира да привлече поне четири но­ви попълнения. Пър­вият от тях ще е ясен още тази седмица, когато ще бъде обявено и име­то на треньора, който ще води чер­вените през про­летта. Не е изклю­чено Стамен Белчев да запази поста си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    0 0 Отговор
    Нещо си с тире!!!!ЦСКА умре але,але!!!!