19 Декември, 2016 16:34, обновена 19 Декември, 2016 16:36 2 727 0

Промоутърът на Джошуа: След Кличко идва ред на Пулев

  • антъни джошуа-
  • владимир кличко-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • ibf

Кобрата е официален претендент за короната на IBF

Промоутърът на Джошуа: След Кличко идва ред на Пулев - 1
Снимка: БТА/АР

Носителят на пояса на Международна боксова федерация (IBF) в тежка категория Антъни Джошуа ще трябва да се бие с Кубрат Пулев, заяви промоутърът на британеца, Еди Хърн.

Българинът стана официален претендент за шампионската титла, но преди това Антъни Джошуа трябва да се справи с Владимир Кличко.

"След мача с Кличко идва ред на Кубрат Пулев. Той е официален претендент за пояса. За това обаче ще мислим след 29 април, когато Антъни трябва да се изправи срещу Кличко."

Втори на опашката след Кобрата е американецът Дионтей Уайлдър. Джошуа иска да обере всички възможни титли, затова е в готовност да се бие и с Уайлдър", добави още Хърн, цитиран от GiveMeSport.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА