Last news in Fakti

19 Декември, 2016 20:00 752 0

Кристиано гледа със задоволство на 2016

  • кристиано роналдо-
  • 2016-
  • задоволство

Голямата звезда на Реал (М) Кристиано Роналдо заяви, че счита 2016 година като много успешна за него и за съотборниците му в Кралския клуб.

"Белите" станаха европейски клубни шампиони за рекорден 11-и път, а на 18 декември спечелиха и титлата от Световното клубно първенство. Португалският национал реализира хеттрик при победата на мадридчани с 4:2 след продължения срещу японския Кашима Антлърс.

"Това беше една мечтана година, наистина великолепна. На финала на Световното клубно първенство играхме добре, но трябваше и да страдаме. Така е по време на финалите. Годината наистина е незабравима. Спечелихме Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство. Станах и европейски шампион с Португалия. Всички трофеи са специални, но титлата с Португалия е първа за мен и поради тази причина е толкова специална", каза Роналдо пред сайта на кралския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА