20 Декември, 2016 09:29 776 0

Стамен Белчев остава треньор на ЦСКА

  • белчев-
  • цска-
  • треньор-
  • стоичков

Наставникът на "червените" ще запази поста си и след зимната пауза

Стамен Белчев остава треньор на ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Стамен Белчев остава на поста старши треньор на ЦСКА-София, пише "Тема спорт". 47-годишният специалист получава доверието на ръководството на клуба да продължи да води отбора до края на сезона. До това решение на управата на "червените" се е стигнало вчера, като то ще бъде обявено официално най-късно в петък. Чака се завръщането от Маями на Христо Стоичков. Той ще е в София днес или утре.

Белчев пое на пожар отбора след напускането на Едуард Йорданеску, като постигна 3 победи и 1 равенство в 4-те си мача при голова разлика 7:0. Основните акционери в клуба дълго са дискутирали и сондирали около половин дузина потенциални имена за постоянен треньор. В крайна сметка на този етап не се е стигнало до друг вариант и Белчев запазва поста си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА