Last news in Fakti

21 Декември, 2016 04:45 971 0

Прогноза на деня: Интер - Лацио

  • интер-
  • лацио-
  • серия а-
  • прогноза на деня
Прогноза на деня: Интер - Лацио - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от италианската Серия А между тимовете на Интер и Лацио.

Домакините се под очакваното ниво в първенството. Те заемат едва 7-ма позиция с актив от 27 точки. Нерадзурите са на две точки от шестото място, което дава право на участие в европейските клубни турнири.

Лацио, от своя страна, се представя доста по-убедително в шампионата. Римските "орли" са на четвъртата позиция с актив от 34 пункта - само на точка от втория Рома.

В срещите помежду им, Интер са печелили 14 пъти, Лацио са триумфирали в 11 случая, а равенствата между двата тима са 12.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за този знак е около 3.5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА