20 Декември, 2016 11:27 689 0

Нов силен мач за Уестбрук в НБА

  • уестбрук-
  • оклахома-
  • атланта-
  • нба

Въпреки 46-те му точки обаче, Оклахома загуби

Нов силен мач за Уестбрук в НБА - 1
Снимка: БТА/АР

Поредният геройски мач на Ръсел Уестбрук не бе достатъчен на Оклахома Сити за победа. Гардът се отчете с 46 точки, 11 борби и 7 асистенции, но Тъндър загуби у дома от Атланта със 108:110.

Гръмотевиците могат да съжаляват, тъй като 4 минути преди края имаха преднина от 104:98, но не успяха да я задържат. В края Уестбрук изравни, но след това Пол Милсап реализира от средно разстояние, за да даде преднина на Ястребите.

При последната възможност на домакините стрелбата на Уестбрук отдалеч бе къса, топката стигна до Стивън Адамс, който заби, но се оказа, че го е направил след изтичане на времето и така Атланта удържа победата, с която подобри баланса си до 14-14, докато Оклахома Сити е с 16-12.

Милсап вкара рекордните си за сезона 30 точки и добави 11 борби, при това замествайки повече от успешно Дуайт Хауърд, който не игра поради контузия и замествайки го отлично в центъра. Денис Шрьодер реализира 31 за победителите, които успяха в 55% от стрелбите си от игра срещу 45% за Тъндър, което направи и разликата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА