20 Декември, 2016 22:17 745 0

Лампард вярва, че Челси ще е шампион

  • лампард-
  • челси-
  • шампион

Бившият футболист на Челси Франк Лампард вярва, че тимът от Лондон ще триумфира с шампионската титла в Англия.

За него шестте точки аванс, който имат "сините" са достатъчен аванс пред противниците в борбата за трофея.

Към момента отборът на Антонио Конте е в серия от 11 поредни победи в шампионата.

"Като човек на Челси, това е страхотно. Мениджърът промени системата след загубата от Арсенал. Тогава никой не очакваше те да се борят за титлата, а сега доминират. Не искам да предизвиквам съдбата, но не виждам някой, който да е толкова постоянен, че да се доближи до тях. Така че Челси е абсолютен фаворит", коментира Лампард.

Рекордьорът по голове за Челси вярва, че Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал могат да се борят за титлата, но те нямат шанс да настигнат "сините". "Мисля, че това е групата, която преследва Челси, но когато си с такава преднина по Коледа, ако няма контузии на играчи като Еден Азар и Диего Коща, те ще удържат до края", допълни Лампард.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА