Last news in Fakti

20 Декември, 2016 22:40 979 0

Маса още не е приключил с Формула 1

  • фелипе маса-
  • формула 1-
  • уилямс

Фелипе Маса е приел предложението на Уилямс да се върне с тях за още един сезон само няколко седмици, след като обяви, че прекратява кариерата си и така отложи оттеглянето си от Формула 1.

Очаква се това да позволи на Валтери Ботас действително да замени Нико Розберг в Мерцедес, както се говори.

Отборът все още не е обявил новината официално и самият Маса не е потвърдил, но според Аутоспорт, това ще стане съвсем скоро.

Мерцедес не крият, че проявяват интерес към Ботас и се надяват той да се съгласи да заеме изневиделица освободилото се място на новия световен шампион Нико Розберг. Първоначално Уилямс бяха категорично против да им дадат пилота си, защото се очакваше догодина той е опитният в тима, който да помага на дебютанта Ланс Строл. Говори се, че Мерцедес са им предложили по-добри цени за двигателите и дори младия си пилот Паскал Веерлайн, който да замени Валтери.

Сребърните стрели заявиха, че ще обявяват официално бъдещия си пилот в началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА