Last news in Fakti

22 Декември, 2016 10:24 940 0

Анчелоти: Ето такава игра искам да виждам

  • анчелоти-
  • байерн мюнхен-
  • лайпциг

"Бяхме перфектни в първия половин час", констатира италианецът

Анчелоти: Ето такава игра искам да виждам - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти не скри своето задоволство от продукцията на отбора си, който разби РазенБалшпорт Лайпциг с 3:0 в дербито на полусезона в Бундеслигата. Така баварският колос ще зимува на върха, на три точки пред абсолютния новак в елита.

"От самото начало заиграхме много агресивно, веднага контролирахме случващото се на терена и с ранния гол успяхме да блокираме играта. Чаби Алонсо не игра на някаква нова позиция. Той е качествен футболист, който свърши поставената задача. Тиаго Алкантара също се справи много добре на позицията си", започна своя коментар италианецът.

"Особено първите 30 минути на срещата отговарят напълно на моите идеи по отношение на темпото и стила. Този половин час беше перфектен и аз съм много доволен от видяното. Победата ни дава голямо самочувствие. Ние трябваше да подобрим играта си в хода на есенния полусезон и го направихме", добави специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА