Last news in Fakti

23 Декември, 2016 01:45 1 675 0

Реал се опитва да отмъкне Меси?

  • меси-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • перес

Флорентино Перес щял да излезе с оферта за Меси в скоро време

Реал се опитва да отмъкне Меси? - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид ще излезе с умопомрачителна оферта за звездата на кръвния враг Барселона - Лионел Меси. Това твърди журналистът Греъм Хънтър, който е специалист по испански футбол. Както е известно, договорът на аржентинеца с Барселона изтича през 2018 година и ако той продължава да се дърпа за удължаване на контракта, босовете на каталунския колос могат да бъдат принудени да го продадат.

Така трансферът на Луиш Фиго от Барса в Реал през 2000 година ще остане на светлини години като измерение, макар да разтърси световния футбол по онова време.

"Без значение дали смятате, че Флорентино Перес ще успее, или ще бъде подиграван, президентът на Реал Мадрид няма друга опция, освен да направи последен опит да привлече Меси", написа Хънтър в колонката си за вестник "Дейли Рекърд".

"Моето мнение е, че Меси изобщо не мисли за това да предаде клуба, за който е казал, че му дължи всичко. Най-вероятният изход на тази история е Лео да се обвърже за още 4 години с Барселона, преди да заиграе за Нюел Олд Бойс в Аржентина."

"Но ще бъде голям шок ако се окаже, че през следващите месеци Флорентино не се е пробвал за последен път за Меси", добави журналистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА