22 Декември, 2016 18:57 983 0

Алегри: Ще играем срещу гневен Милан

  • алегри-
  • ювентус-
  • милан-
  • суперкупа

"Суперкупата е една от целите ни за сезона", заяви треньорът на Ювентус

Алегри: Ще играем срещу гневен Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на италианския шампион Ювентус – Макс Алегри, предупреди, че Милан ще бъде много ядосан по време на мача за Суперкупата на Италия между двата гранда. Според спеца "росонерите" ще са разярени заради проваления полет до Доха, където ще се играе мачът. Заради него възпитаниците на Винченцо Монтела пристигнаха ден по-късно в Катар и ще имат по-малко време за аклиматизация.

"Знаем колко важен е този мач", заяви Алегри на пресконференцията си. "Идваме след много положителен период в Серия "А" и има риск да играем самодоволно. Но не можем да си го позволим, защото този трофей е една от целите ни".

"Най-важно е да бъдем спокойно, защото съперникът ни ще се опита да надхвърли възможностите си. Милан е чудесен отбор с млади италианци и се представя отлично в първенството. Мачовете ни с тях винаги са много балансирани и завършват 1:0 или 2:1. Освен това ще бъде много ядосан заради проблемите с пътуването си", добави Алегри.

Под въпрос за Юве са Стефан Лихтщайнер и Миралем Пянич, който са с мускулни проблеми от мача с Рома (1:0), но и двамата пътуваха за Доха. "Има 24 часа до финала и тази вечер или утре сутринта ще реша кой ще играе. Трябва да имаме предвид, че срещата може да продължи и 120 минути", добави Алегри.

Мачът между Юве и Милан е утре от 18.30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА