22 Декември, 2016 20:27 1 014 0

Сити приготви големите милиони за селекция

  • манчестър сити-
  • трансфер-
  • гризман-
  • санчес

"Гражданите" ще се опитат да вземат двете звезди през лятото

Сити приготви големите милиони за селекция - 1
Снимка: БТА/АР

Английският гранд Манчестър Сити готви двоен трансферен удар. През лятото "гражданите" ще се опитат да привлекат големите звезди на Арсенал и Атлетико Мадрид - Алексис Санчес и Антоан Гризман, пише Manchester Evening News.

Чилийският национал има договор с "топчиите" до 2018 година, но двете страни не могат да се разберат за нов. Те имат сериозни разминавания относно финансовите параметри, докато за Сити не е никакъв проблем да удовлетвори всички желания на Санчес. Освен това южноамериканецът, който е работил с Пеп Гуардиола в Барселона, намекна, че не е щастлив е мегаполиса Лондон.

Контрактът на Гризман пък е до 2021 г. и неговото привличане ще бъде далеч по-трудно. Атлетико със сигурност няма да се раздели лесно с голямата си звезда, а френският национал наскоро заяви, че се чувства отлично на "Висенте Калдерон". Името на 25-годишния нападател е свързвано усилено и с другия манчестърски гранд Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА