Last news in Fakti

23 Декември, 2016 09:27 1 219 1

Кобрата отново с мач в София

  • пулев-
  • зауерланд-
  • бокс-
  • софия

Кале Зауерланд потвърди новината

Кобрата отново с мач в София - 1
Снимка: БТА/АР

Собственикът на промоутърската компания Кале Зауерланд, която менажира изявите на Кубрат Пулев, обяви, че през април 2017 г. може да има отново мач на Кобрата в София.

Това ще бъде и генералната репетиция на Кобрата за мача с победителя от срещата между Антъни Джошуа и Владимир Кличко. Двамата ще се срещнат на "Уембли" на 29 април и който победи, ще трябва да защитава титлата си срещу българина, който е задължителен претендент за нея.

"Говорили сме за мач на "Уембли", но по-вероятно е Кубрат да срещне друг опонент от топ ниво, защото неговото желание е да остане в най-добра форма. Надяваме се, че ще направим още едно събитие в България или София през април", заяви Кале Зауерланд пред Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Igkg

    6 3 Отговор
    Айде стига с тоя палячо.