Last news in Fakti

24 Декември, 2016 17:57 1 446 1

Тайсън Фюри се завръща на ринга

  • фюри-
  • бокс-
  • депресия-
  • титла

Британецът планира да се бие за титла в края на годината

Тайсън Фюри се завръща на ринга - 1
Снимка: БТА/АР

Британският боксьор Тайсън Фюри по всяка вероятност ще се завърне на ринга през април или май. Това съобщи неговият мениджър и чичо Питър. Бившият световен шампион в тежка категория се подложи на лечение, след като изпадна в тежка депресия и стигна до употреба на наркотици.

„Тайсън тренира всеки ден заедно със своя братовчед. Той тича, готви се и пита кога ще се върне отново в залата. Очаквайте го някъде през април или май. Ще се завърне по-силен. Иска не само да си върне своите пояси, но и да докаже, че е най-силният боксьор на планетата. Вероятно в края на годината отново ще се бие за титлите или най-късно в началото на 2018. Ще направи два или три мача преди това. Лично аз искам да го видя срещу Дионтей Уайлдър.“, заяви Питър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    айде ве човек от кога те чакам
    без теб не е интересно