24 Декември, 2016 19:24 1 132 0

Китайци вадят луди пари за Рууни

  • рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • китай-
  • оферта-
  • заплата

Два клуба влизат в битка за нападателя, когото са готови да позлатят

Китайци вадят луди пари за Рууни - 1
Снимка: БТА/АР

Китайските клубове явно не си знаят парите, след като два от тях влизат в битка за Уейн Рууни, на когото са готови да плащат невероятните 700 000 паунда седмично! Отборите от страната пръскат луди пари за футболисти и капитанът на Манчестър Юнайтед и Англия може да стане поредният, който да замине за местния шампионат.

Според вестник „Мирър“ най-богатият клуб в страната Гуанджоу Евъргранде, както и Пекин Гуоан са направили играча приоритет за селекцията си, като още през лятото тимът от столицата е отправил запитване за него, но е бил отрязал от агента Пол Стретфорд.

След като Рууни започна да се задържа по-често на пейката обаче, бъдещето му в клуба е поставено под сериозна въпросителна, макар и да има договор до лятото на 2019-а година.

В първенството той не е вкарвал от първия кръг на сезона и получава все повече критики, така че може и да се замисли дали да не замине за Китай. Това обаче ще стане най-рано през лятото, след като играчът е твърдо решен да счупи рекорда на Сър Боби Чарлтън по голове за Червените дяволи, като му трябват още само 2.

През тази седмица Челси продаде Оскар на Шанхай СИПГ за 52 милиона, като бразилецът ще получава по 400 000 седмично. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус Карлос Тевес пък ще взима по 600 000 в Шанхай Шенхуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА