24 Декември, 2016 19:58 2 608 4

Лудогорец за Кафу: Продаваме го за 10 милиона

  • кафу-
  • цена-
  • лудогорец-
  • динамо загреб-
  • петричев

Това обяви изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев

Лудогорец за Кафу: Продаваме го за 10 милиона - 1
Снимка: БТА/АР

Изпълнителният директор на Лудо­горец Ангел Петричев заяви пред хър­ватския вестник „Спортске новос­ти", че шампионите биха се разделили със звездата си Джонатан Кафу са­мо срещу оферта над 10 млн. евро. Единственият спор­тен всекидневник в страната направи разработка за въз­можността бразиле­цът да подсили мес­тния шампион Ди­намо Загреб, като във връзка с нея потърсиха и позицията на „орлите".

„Каква е цената на Кафу? Ще ви го ка­жа по следния на­чин - не бихме го продали за по-малко от 10 млн. евро. Всеки ден получаваме оферти от различни клубове за бразилеца. Най-голям е инте­ресът от Англия и Италия. Спомена­тите Лестър и Лацио не са единствените. Затова ви казвам, че за предложения под 10 млн. дори не си заслужава да гово­рим. Никой от Дина­мо Загреб, включи­телно и Петев, не е разговарял с нас за Кафу. Да, и клубът, и Ивайло са наши приятели, но това не означава, че ще им направим някаква отстъпка. Вече ви казах каква е негова­та цена и колко клу­ба го искат", казва Петричев пред хър­ватското издание.

„В заключение мо­же да кажем, че Ди­намо не трябва да очаква Дядо Коледа да им донесе Кафу под елхата", завър­шват разработката си „Спортске новос­ти".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делиорман

    2 4 Отговор
    Да не продавате Марадона ?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Боби глупака

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Делиорман":

    Този е по-добър от шкембето, а и не е наркоман

    Коментиран от #4

  • 4 До боби

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Боби глупака":

    сега не,ама после