Last news in Fakti

25 Декември, 2016 11:57 835 0

Мойс: Юнайтед не харчи правилно

  • мойс-
  • манчестър юнайтед-
  • харчове-
  • бюджет-
  • традиции

"Това бе клуб с традиции, сега всичко е различно", смята бившият мениджър на Юнайтед

Мойс: Юнайтед не харчи правилно - 1
Снимка: БТА/АР

Дейвид Мойс постави под въпрос настоящата трансферна политика на бившия му клуб Манчестър Юнайтед. В момента шотландецът е мениджър на Съндърланд, а в понеделник "червените дяволи" приемат на "Олд Трафорд" водения от Мойс състав.

От 2013 година насам Юнайтед изхарчи над 500 милиона лири за нови футболисти, но е далеч от успехите, постигнати под ръководството на Алекс Фъргюсън с по-скромни инвестиции.

"Това беше футболен клуб, който се наслаждава на традициите. Не се опитваха да се състезават с другите клубове относно скъпи покупки. Харчеха парите по правилен начин. Може би това трябваше да се промени с оглед на сегашната ситуация. Сър Алекс купуваше правилните футболисти, защото знаеше точно какво трябва да направи", коментира Дейвид Мойс, който замени легендарния Фъргюсън начело на Юнайтед през лятото на 2013 година.

В момента Съндърланд заема 18-ото място във Висшата лига, а начело на Манчестър Юнайтед е португалецът Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА