25 Декември, 2016 20:57 720 0

Аниете: Левски ще се бори докрай за титлата

  • левски-
  • лудогорец-
  • аниете-
  • титла

Испанският ас на "сините" се врече във вярност на тима

Аниете: Левски ще се бори докрай за титлата - 1
Снимка: БТА

Испанският футболист на Левски Антонио Аниете изрази мнение, че битката за титлата на България все още не е приключила, а "сините" и Лудогорец са изиграли само "първото полувреме" от дуела.

"Смятам, че Лудогорец разполага с много силен състав и индивидуална класа на всеки един играч, но те не трябва да забравят, че е свършило само първото полувреме. Пътят до титлата е дълъг. Очаквам съперникът да греши през пролетта. Ние ще се борим докрай и няма да се откажем. Лудогорец ще трябва да докаже, че е най-добрият отбор. В края на сезона ще видим дали това е така", коментира пред bTV Aнтонио Аниете, който за пореден път се обясни в любов на Левски и каза, че не мисли за друг клуб.

Според него точно срещу Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов", Левски е изиграл най-силния си мач през есента, а най-разочарован се е чувствал след загубата от Локомотив (Пловдив). "На всички пожелавам много здраве, а на моите съотборници и феновете на Левски - да продължаваме да печелим и в края да сме първи", каза още испанецът.

Аниете обаче изтъкна, че не е доволен от своето представяне до момента през сезона - 19 мача, в които отбеляза 4 гола и се отчете с 6 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА