27 Декември, 2016 05:15 960 0

Ана Иванович пропуска Australian Open

  • иванович-
  • тенис-
  • australian open-
  • контузия

Красивата сръбкиня може да не участва в турнира

Ана Иванович пропуска Australian Open - 1
Снимка: instagram

Бившата №1 в света Ана Иванович може да пропусне първия за сезона турнир от Големия шлем Аустрелиън Оупън. Индикация за това е нейният отказ да участва в надпреварата в Оукланд, която стартира на 2 януари.

Сезон 2016 свърши за сръбската красавица още през септември. Тогава тя обяви, че освен контузия в китката, има голям проблем със счупен пръст на крака, който трябва да реши. Ана Иванович има да защитава точки за достигането си до трети кръг на Откритото първенство на Австралия през януари тази година.

Междувременно стана ясно, че осмата ракета в света при жените Мадисън Кийс няма да вземе участие в надпреварата. 21-годишната американка все още не е възстановена след операция в лявата китка и затова е уведомила организаторите, че няма да играе в първия за сезона турнир от Големия шлем.

При мъжете сред участниците няма да бъде Хуан Мартин Дел Потро, който този сезон направи впечатляващо завръщане на корта след двегодишно отсъствие заради различни травми. Този път аржентинецът няма да рискува и ще проведе по-дълъг процес на подготовка, акцентирайки на физиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА