Last news in Fakti

26 Декември, 2016 11:29 629 0

Гуардиола: Всичко може да се случи срещу Хъл

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • хъл сити
Гуардиола: Всичко може да се случи срещу Хъл - 1
Снимка: БТА/АР

Хъл Сити е на последно място в класирането на Премиършип, но независимо от това Джосеп Гуардиола не приема за сигурна победата на неговия Манчестър Сити в двубоя между двата тима от 18-ия кръг.

"Във всеки наш мач може да се случи абсолютно всичко. Това важи и за днес. Положението на Хъл Сити не е добро, но това е един специален отбор, който се опитва да играе футбол много повече от някои други тимове в лигата", заяви Пеп.

"Говорих с Давид Силва и някои от другите футболисти и те ми дадоха добри съвети за това какво е да гостуваш на този съперник на Боксинг дей, продължи испанецът. - За малкото време тук научих, че разликата между първите 10 в класирането и последните 10 не е голяма. Ето защо е трудно да печелиш".

Гуардиола отчита, че неговите състезатели показват по-добра игра в защита. "За нас е важно да сме стабилни както в средата, така и в отбрана. Срещу Уотфорд и Арсенал допуснахме само няколко положения пред нашата врата, но не само заради усилията на четиримата отзад, а и защото пресата ни започваше много по-напред", добави мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА