Last news in Fakti

27 Декември, 2016 12:28 1 732 0

Хамилтън скочи на шефовете на Формула 1

  • хамилтън-
  • формула 1-
  • полулярност-
  • mercedes-
  • шефове

"Шампионатът не се управлява по най-добрия начин", заяви британецът

Хамилтън скочи на шефовете на Формула 1 - 1
Снимка: БТА/АР

Пилотът на Mercedes Люис Хамилтън се изказа остро срещу начина, по който се ръководи Формула 1. Според британеца са необходими повече усилия за промотирането на шампионата.

„Начинът, по който Формула 1 се управлява в момента, не е достатъчно добър. Супербоул, събитията, които американците правят, цялото това шоу са много по-добри. Ако успеем да усвоим някои от теми методи, може би ще сме по-привлекателни за феновете.“

„Толкова много хора, които срещам в Америка, ме питат: „Какво е Формула 1?“ Какво? Да не би да живеете в кутия за обувки? Съвсем ли не сте чували за нея?“, каза още Хамилтън.

В момента Ф1 е в процес по смяна на собствеността, като американската компания „Либърти Медия Груп“ трябва да завърши процеса до края на първото тримесечие от 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА