Last news in Fakti

29 Декември, 2016 04:45 1 224 0

Прогноза на деня: Астън Вила - Лийдс

  • астън вила-
  • лийдс-
  • прогноза-
  • чемпиъншип-
  • прогноза на деня

И двата тима са във възходяща серия

Прогноза на деня: Астън Вила - Лийдс - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът ни подбра двубоя от Чемпиъншип между съставите на Астън Вила и Лийдс.

След като изпадна от Висшата лига на Англия, Астън Вила продължи да върви надолу. Бирмингамци нямаха победа във втория ешелон от средата на август до средата на октомври, когато започна и своеобразният ренесанс при назначаването на опитния Стив Брус. Оттогава насам тимът записа седем победи в единадесет срещи в Чемпиъншип и се изкачи до средата на таблицата, а надеждите у феновете се върнаха.

Следващият съперник обаче е Лийдс, който се представя убедително до момента и загатва, че има потенциал да се бори за челните места, а защо не и за промоция в елита. Само преди няколко кръга Лийдс "удари" Вила в първия двубой по между им с 2:0.

Прогнозата ни за този двубой е X (равенство). Коефициентът за подобен знак при повечето букмейкъри е около 3.5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА