29 Декември, 2016 10:56 803 0

Асовете на Левски остават на "Герена"

  • левски-
  • асове-
  • герена-
  • георги костадинов-
  • джереми де ноойер-
  • александър александров

Трима от титулярните футболисти на "сините" са готови да преподпишат договорите си с клуба

Асовете на Левски остават на "Герена" - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Три от асовете на Левски са готови да останат на „Герена". Според "Меридиан Мач" това са халфовете Георги Костадинов, Джереми Де Ноойер и централния защитник Александър Александров.

Те все още нямат подписани договори, но преговорите вървят в положителна посока. На този етап е много вероятно и тримата да склонят да останат и след лятото на 2017-а година, когато изтичат контрактите им.

На „Герена" форсираха разговорите в последните седмици, тъй като въпросните играчи биха имали възможност да говорят с когото си пожелаят след 1-ви януари.

Александров се превърна в основна фигура в защита, откакто дойде на „Герена". Той си партнира последователно с Карнер, Лукин и Пиргов. Бившият играч на Лудогорец обаче си остана константната величина за тима в отбрана.

Костадинов и Де Ноойер пък формираха една от най-добрите вътрешни двойки халфове, като именно те, както и Бурабия и Краев, са считани за бъдещето на тима в средата на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА