Last news in Fakti

30 Декември, 2016 17:01 922 0

Чистката в Ботев (Пловдив) продължава

  • ботев (пловдив)-
  • чистка-
  • петко петков

Бе освободен треньорът на вратарите Петко Петков

Чистката в Ботев (Пловдив) продължава - 1
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) освободи досегашния треньор на вратарите в представителния отбор Петко Петков, съобщиха от официалния сайт на клуба.

Двете страни постигнаха споразумение за прекратяване на договора на 45-годишния специалист по взаимно съгласие от 1 януари.

Петко Петков започна работа в клуба в началото на 2012 г. като част от екипа на Милен Радуканов. Впоследствие бе част от щабовете на Станимир Стоилов, Николай Костов и настоящия старши треньор Николай Киров.

От Ботев изказват своята благодарност за безупречната и професионална работа на Петко Петков и му пожелава успех в бъдещите му предизвикателства.

В същото време се разбра, че директорът на детско-юношеската школа на Нефтохимик - Иван Цветанов, напуска клуба. Двете страни се разделят по взаимно съгласие, като Цветанов вероятно ще се завърне в школата на Ботев Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА