2 Януари, 2017 11:00 1 167 0

Нгапет е номер 1 в света на волейбола (Видео)

  • нгапет-
  • номер 1-
  • света на волейбола-
  • видео-
  • world of volley

Ървин Нгапет от тима на Франция бе избран за волейболист номер 1 в света за отминалата година от изданието World of Volley.

Националът на "петлите" изпраща много успешна 2016-а.

На клубно ниво той се превърна в един от главните архитекти на успеха на Модена в Серия А1, като тимът спечели първа титла от 14 години насам. Модена също така добави във витрината си и Купата и Суперкупата на страната.

На национално ниво обаче Нгапет няма защо да е съвсем задоволен от резултатите, след като страната му отпадна още в груповата фаза на олимпийския турнир в Рио де Жанейро. Все пак в крайна сметка явно постиженията му са напълно достатъчни, за да грабне еднолично престижната награда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА