Last news in Fakti

2 Януари, 2017 13:12 1 034 0

Клоп вече не се нуждае от Джо Харт

  • клоп-
  • джо харт-
  • манчестър сити

Ливърпул вече няма желание да се бори за подписа на вратаря на Манчестър Сити и националния отбор на Англия Джо Харт. Стражът към момента е преотстъпен на италианския Торино.

Според Скай Спортс мениджърът на "мърсисайдци" Юрген Клоп е напълно задоволен от представянето на двамата си вратария Симон Миньоле и Лосис Кариус и не иска да вкарва напрежение в отбора с привличането на Харт.

Вратарят има договор с Манчестър Сити до лятото на 2017 година и голяма част от заплатата му се изплаща от "гражданите". Въпреки това от Торино срещат трудности с удовлетворяването на финансовите условия на Харт и макар да го харесват, едва ли ще то задържат в състава си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА