3 Януари, 2017 15:57 1 111 0

Гризман: Писна ми да говоря за бъдещето си

  • гризман-
  • атлетико мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Французинът сподели, че е щастлив в Атлетико (Мадрид)

Гризман: Писна ми да говоря за бъдещето си - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман е силно раздразнен от информациите за негов трансфер. В последните седмици упорито се говори, че 25-годишният нападател ще смени клубната си принадлежност през лятото. Смята се дори, че от Манчестър Юнайтед са готови с конкретна оферта към "дюшекчиите" и играча. Всичко това обаче ядоса французина, който коментира писанията в медиите.

"Не ми харесват тези въпроси за бъдещето ми. Ядосвам се вече, защото никой не задава въпроси за плановете на Меси, Роналдо или Бейл. Не искам и мен да питате. Щастлив съм в Атлетико", заяви раздразненият Гризман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА