Last news in Fakti

3 Януари, 2017 23:02 702 0

Валенсия се издъни и за Купата на Краля

  • валенсия-
  • селта виго-
  • купата на краля

Прилепите допуснаха 4 гола срещу Селта

Отборът на Валенсия не само трябва да се бори за оцеляването си в испанския елит, а сега най-вероятно ще се раздели и с турнира за Купата на Краля.

Кризата в отбора на "прилепите" все повече се задълбочава, а днес, те отново удариха дъното, след като отстъпиха с 1:4 като домакин на Селта в първи осминафинален двубой от надпреварата.

Гостите решиха мача си само след 19 минути игра. Тогава резултатът вече бе 3:0 в тяхна полза.

Резултата на "Местайя" откри Яго Аспас от дузпа още в 3-ата минута. Наказателният удар бе отсъден за глупав шпагат на Хавиер Хименес в краката на Пабло Ернандес. В 14-ата минута домакините загубиха топката пред собственото си наказателно поле, а след удара на Тео Бонгонда и рикошет в тялото на Хименес резултатът стана 0:2. След още 4 минути Даниел Вас вкара трети гол за Селта и улесни още повече задачата на тима от Виго.

В 58-ата минута вратарят на гостите Серхио фаулира Морено, Парехо застана зад топката на бялата точка и вкара за 1:3.

А крайният резултат оформи резервата Гуидети, който сложи точка на спора в в 76-ата минута. Той завърши с точен изстрел перфектна контра на гостите от Виго и до голяма степен обезсмисли реванша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА