Last news in Fakti

4 Януари, 2017 10:57 968 0

Гриша Ганчев води нови чужденци в ЦСКА

  • ганчев-
  • цска-
  • селекция-
  • трансфери

Червените са в напреднали разговори с няколко играчи

Гриша Ганчев води нови чужденци в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

ЦСКА чака двама нови чужденци за старта на зимната си подготовка на 9 януари. Армейците са в напреднали разговори с няколко играчи и почти сигурно ще финализират част от тях до края на тази седмица. Стремежът в Борисовата градина е да приключат със селекцията до заминаването за лагера в Испания, който започва на 18 януари, пише "Тема Спорт".

От новите попълнения ще зависи кои футболисти ще бъдат освободени. До този момент ЦСКА-София няма нито едно ново попълнение, поради което не е официализирана и раздялата с някои от играчите.
Очаква се Борис Галчев със сигурност да напусне, а Преслав Йорданов има шансове да остане само ако "червените" не успеят да привлекат двама централни нападатели. За част от чужденците се чакат оферти от чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА