Last news in Fakti

6 Януари, 2017 00:06 732 0

Ново признание за феновете на ЦСКА

  • признание-
  • феновете-
  • цска

Феновете на ЦСКА винаги са били едни от най-верните и постоянни по българските стадиони. Сега "червените" запалянковци отново получиха своето признание.

Един от най-големите сайтове, публикуващи основно клипове и хореографии на фенове от цял свят - Copa90, отдели подобаващо място на трибуните на ЦСКА. "Армейските" ултраси попаднаха във видео с най-впечатляващите моменти за 2016 година.

Те са там със своето представяне по време на финала за Купата на България срещу Монтана, който се игра пред над 35 000 запалянковци на ЦСКА.

Видеото започва именно с хореографиите и пирото от двубоя за Купата. А хората от сайта не пропускат да съобщят, че това е историческо събитие за българския футбол, тъй като за пръв път отбор от трета дивизия печели ценното отличие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА