8 Януари, 2017 01:00 845 0

Уест Хам ще трябва да плати повече, ако иска Дембеле

  • уест хам-
  • селтик-
  • муса дембеле

Голаджията на Селтик Муса Дембеле се превърна в трансферна цел на няколко тима от Премиър лийг, сред които и Уест Хам.

Нападателят отбеляза куп попадения в дебютния си сезон с екипа на "детелините" и много скоро може да донесе огромна печалба на клуба.

Припомняме, че талантливия стрелец бе привлечен от тима на Фулъм за без пари

Сега "чуковете" са готови да се бръкнат с около 25 млн. за 20-годишния французин, но според асистента на Брендън Роджърс в Селтик - Крис Дейвис, тази сума е недостатъчна.

"Дембеле струва повече, това е сигурно. Мисля, че Брендън беше пределно ясен наскоро, като каза, че не сме получавали никакви оферти, а и не искаме да продаваме Муса. Тук е най-доброто място за него да развие потенциала си. Той е само на 20 и има още какво да учи във футбола. Очакваме още повече от него, макар че първите му 6 месеца в клуба бяха фантастични", заяви Дейвис.

"Не можем да контролираме какво излиза по медиите. От нас зависи да работим и да се опитаме да направим Дембеле още по-добър футболист", добави помощникът на Брендън Роджърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА