Last news in Fakti

8 Януари, 2017 15:32, обновена 8 Януари, 2017 15:34 854 0

Перишич измъкна три точки за Интер в Удине

  • удинезе-
  • интер-
  • иван перишич-
  • серия "а"

"Нерадзурите" победиха с 2:1 домакините от Удинезе

Перишич измъкна три точки за Интер в Удине - 1
Снимка: БТА/АР

Интер победи с 2:1 като гост състава на Удинезе в мач от 19-ия кръг на италианската Серия "А". В герой за "нерадзурите" се превърна хърватинът Иван Перишич, който отбеляза и двете попадения за тима на Стефано Пиоли.

Домакините излязоха напред в резултата в 17-ата минута чрез Якуб Янкто, но в даденото от съдията продължение на първата част Иван Перишич изравни с прецизен удар от средна дистанция. Така се стигна до самия край на мача, когато отново Перишич бе най-съобразителен за крайното 1:2 в полза на Интер.

Така миланския тим събра 33 точки и поне временно се изкачи до 5-ото място в класирането. Интер е в серия от четири поредни победи в шампионата. Удинезе остана на десето място с 25 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА