Last news in Fakti

9 Януари, 2017 16:55 797 0

Манчестър Юнайтед дава луди пари за Хамес

  • родригес-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • заплата

Предлагат на колумбиеца същата заплата като при "белите"

Манчестър Юнайтед дава луди пари за Хамес - 1
Снимка: БТА/АР

Хамес Родригес, който пристигна на "Сантяго Бернабеу" за 80 млн. евро, е готов да премине в "Манчестър Юнайтед", твърдят медиите в Англия. Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо е готов да му предложи същата заплата, която получава в "Реал" (Мадрид), но повече време за изява на терена.

Информацията за трансфера се променя буквално всеки ден. Официално играчът твърди, че няма намерение да мърда от Испания, но според източници от клуба преговори с "Юнайтед" вече се водят. Колумбиецът се представи силно в последния мач, в който треньорът на "белите" Зинедин Зидан му гласува доверие. Това се случи при победата на "Реал" над "Севиля" с 3:0. Родригес се отличи с два гола.

"Всички футболисти от нашия отбор искат да играят постоянно, но е нормално да имат и лоши периоди - коментира Родригес. - Оставам в Реал категорично."

Практиката обаче показва, че подобни изявления много често предшестват големи трансфери. А статистиката сочи, че след изиграването на първите 16 кръга на Примера дивисион Хамес е попадал на терена в половината от тях, като само в четири е започвал като титуляр. Той е отбелязал един гол и е направил две асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА