11 Януари, 2017 01:03 712 1

Йоветич се присъедини към Севиля

  • йоветич-
  • севиля-
  • интер

Черногорецът ще доиграе сезона под наем в испанския клуб

Йоветич се присъедини към Севиля - 1
Снимка: БТА/АР

Трансферът на черногорския нападател на Интер Стеван Йоветич в испанския Севиля на практика вече може да се счита за сигурен, твърдят няколко от водещите медии на Апенините. Според последни информации стрелецът ще доиграе сезона на "Рамон Санчес Писхуан" като преотстъпен, а от испанския тим ще могат да го закупят за 14 милиона евро през лятото.

Информацията за трансфера му бе оповестена от Джанлука Ди Марцио и също от "Калчомеркато". Още не е ясно, дали от Севиля ще плащат наем за стрелеца, но заплатата на футболиста, която възлиза на 3,5 евро годишно, ще бъде поета изцяло от ансалудийците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DeBorg

    1 0 Отговор
    Tozi futboler tolkoz da se trepe za 3 evro i 50 centa,po-dobre chorapi da se nauchi da plete....:))