12 Януари, 2017 21:31 1 116 3

Фюри се отрече от циганското в себе си

  • фюри-
  • отрече-
  • циганското в себе си

Ексцентричният Тайсън Фюри доказа, че все още не е наред с главата. Бившият шампион избухна със серия от постове на профила си в Туитър, с които се отрече от своето циганско потекло. Човекът, който детронира Владимир Кличко, вече се е завърнал към тренировките.

„Вече не съм циганин – каза Фюри. – Наричайте ме Горга Тайс. 2017-а година е едно ново начало. Вече не се чувствам циганин, защото нямам вяра в циганската култура. Утре ще си сложа нова татуировка, за да видите, че повече не съм циганин. Някои хора могат да бъдат недоволни от моя избор,но животът е достатъчно кратък.“

По думите на чичото, треньор и мениджър на Тайсън Фюри – Питър, боксьорът може да се завърне на ринга след няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    1 0 Отговор
    То така става тая работа...Хахаха...
  • 2 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    харесвам го Фюри и то много и като човек
    интересно ще е ако се върне и той
    на КУБРАТ ЩЕ МУ СЕ СТЪЖНИ
  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Нека си отрича..... диалекта и поведението му е аболютно същия като на Брад Пит във филма "Гепи".
    Той там имитираше боксиор циганин.... хахахаа