12 Януари, 2017 22:43 934 2

Само Макгрегър може да върне Мейуедър на ринга

  • макгрегър-
  • мейуедър-
  • колаж

Ирландецът пак захапа боксовата легенда

Бившият световен шампион по бокс за професионалисти Флойд Мейуедър обяви, че е готов да даде сумата от $15 млн. на ММА звездата Конър Макгрегър за мач между тях.

Той разкри, че може да се завърне, само ако застане на ринга срещу ирландеца. Американецът се оттегли през 2015-а.

„Аз съм бизнесмен, а от бизнес гледна точка, този мач има смисъл – коментира ветеранът. – Вярвам в това, че трябва да се работи с акъл, а не с количество. Опитахме се да уредим мача с Конър. Той знае какви цифри предлагам. Аз искам $100 млн. гарантирани, а на него можем да му дадем $15 млн. и после да обсъдим процента. Чудни ми е как този човек може да иска по $20-30 млн., след като никога през живота си не е заработвал $8-9 млн.“

В същото време ирландецът поднови задочната психологическа война. Шампионът на UFC постна в туитър колаж, в който се вижда как е нокаутирал американеца. На снимката се вижда как самият Конър стои над своя паднал съперник с два шампионки пояса.

„Наричайте ме Си Джей Уотсън“, написа под колажа ирландеца. Това е директен намект за бескетболиста, с който е изневерила бившата приятелка на Флойд Мейуедър, от която той има три деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бившата приятелка

    0 0 Отговор
    Какви ще са правилата? Това е двубой в различни спортове...
  • 2 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    мангизи мангизи
    кви правила
    бокс ще играят