13 Януари, 2017 16:49 1 655 1

Григор Димитров: Разбрах как да побеждавам

  • димитров-
  • тенис-
  • тренировки-
  • стил-
  • удари

"Трябва да опростя играта си", искрен е хасковлията

Григор Димитров: Разбрах как да побеждавам - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е намерил рецептата за успех на корта и изрази надежда, че тя ще му помогне да запише успех на Australian Open, след като вече спечели първи трофей за годината в Бризбейн.

Българинът говори пред английския "Телеграф" и каза, че в последните 1-2 години е научил много за играта си.

"Видях какво работи за мен: какви тренировки, какви фитнес режими, какъв хранителен режим, какво трябва да правя на и извън корта. Сега ми трябва постоянство. Тренирам и за това да опростя играта си. Благословия и проклятие едновременно е да имаш прекалено много оръжия в арсенала си, но по-малко сложните удари на корта са за предпочитане", коментира Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маша

    2 1 Отговор
    Голем х.. лапни, голема дума не казвай!!