15 Януари, 2017 04:45 1 300 0

Прогноза на деня: Манчестър Юнайтед - Ливърпул

  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед-
  • прогноза на деня-
  • прогноза-
  • висша лига

Отново е време за най-голямото футболно дерби в Англия

Прогноза на деня: Манчестър Юнайтед - Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът ни избра най-голямото дерби в английския футбол между отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Двубоят от Висшата лига е от 18:00 часа българско време.

Звездният отбор на Жозе Моуриньо най-накрая заработи на пълни обороти след колебливия старт на шампионата. "Червените дяволи" са в серия от шест поредни победи в шампионата и стопиха голямата дистанцията до лидерите в класирането. Тук обаче трябва да се отчете, че Юнайтед не впечатли кой знае колко в последните срещи, въпреки че събра възможно най-много точки. Налице бе и реферското "побутване" - и то на няколко пъти.

Ливърпул е на другия полюс. "Мърсисайдци" все още нямат записана победа през 2017-а - равенство със Съндерланд във Висшата лига, равенство с четвъртодивизионния Плимут Аргайл за ФА Къп и загуба от Саутхямптън в турнира за Купата на Лигата. Съставът на Клоп отбеляза едва два гола в тези три мача, което поражда съмнения за мини криза на "Анфийлд". Гостуването на "Олд Трафорд" обаче е специално и Ливърпул по всяка вероятност ще покаже по-различно лице.

Манчестър Юнайтед влиза като фаворит в двубоя заради добрата си форма и подкрепата от трибуните, но историята добре учи, че логиката невинаги възтържествува. Прогнозата ни за този двубой е 2 (победа за Ливърпул). Коефициентът за подобен развой на събитията е висок - около 3.5. По-смелите могат да заложат и на 2-ка, но с голове в двете врати срещу коефициент от около 6.5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА