Last news in Fakti

17 Януари, 2017 13:55 722 0

Луис Ван Гаал се отказва от треньорската професия

  • ван гаал-
  • треньор-
  • кариера-
  • трагедия

"Можех да работя в Китай, но отказах офертата поради семейни проблеми", коментира холандецът

Луис Ван Гаал се отказва от треньорската професия - 1
Снимка: БТА/АР

Луис ван Гаал временно се отказва от треньорската професия заради семейни проблеми. Това обяви самият той пред английския вестник "Телеграф", допълвайки, че е отказал оферта от Китай.

"Можех да съм там и да получавам много пари, но искам да съм у дома. В семейството ми се случиха неща, заради които едва ли повече ще се занимавам с треньорство", коментира холандецът.

"Телеграф" допълва, че дъщерята на холандеца е загубила съпруга си, което налага присъствието на баща й в семейството поне за няколко години. 65-годишният специалист започва като помощник в АЗ Алкмаар и минава през Аякс, Барселона, холандския национален отбор, Байерн, за да приключи кариерата си в Манчестър Юнайтед през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА