Last news in Fakti

17 Януари, 2017 15:53 1 321 0

Марадона: Барселона искаше да остана, но избрах Наполи

  • марадона-
  • наполи-
  • барселона-
  • договор

Легендата Дон Диего става посланик на неаполитанския клуб

Марадона: Барселона искаше да остана, но избрах Наполи - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният аржентинец Диего Марадона ще започне работа като посланик на Наполи за целия свят и ще бъде удостоен като почетен гражданин на Неапол.

"Говорихме дълго в Рим тази събота. Веднага щом Марадона разреши проблемите си с данъчните власти, той ще стане посланик на Наполи за целия свят", каза президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис.

Очаква се Марадона да пристигне в Неапол през май и на специална церемония да бъде удостоен за почетен гражданин на града.

"Винаги съм се чувствал у дома в Неапол. Никога не ви предадох. Бях в Барселона, един от най-големите клубове в света, където ми предлагаха нов петгодишен договор и удвояване на заплатата ми. Но аз им казах, че Наполи ме чака и избрах футбола пред парите", каза Марадона пред италианските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА