Last news in Fakti

18 Януари, 2017 16:48 952 1

Японски тим поиска Божинов

  • божинов-
  • япония-
  • партизан-
  • трансфер

Клуб от азиатската страна с интерес към нападателя на Партизан

Японски тим поиска Божинов - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Партизан Валери Божинов може да продължи кариерата си в Япония. Това разкри лично спортният директор на "гробарите" Ивица Илиев. Босът призна, че клуб от азиатската страна иска българина и в близките дни ще има повече яснота около бъдещето на играча.

"Да, мога да потвърдя, че клуб от Япония иска Валери Божинов. Ние сме склонни да го продадем за определена цена. Мисля, че ще се разберем с колегите, но е важно и желанието на играча. Той е щастлив в Сърбия и въпреки, че договорът му изтича през лятото, той иска да го изпълни", споделя Илиев.

Вчера в Сърбия се заговори за интерес към Божинов от Турция и Гърция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВОЧА

    1 0 Отговор
    АЛАЛ ДА ИМ Е.