18 Януари, 2017 18:01, обновена 18 Януари, 2017 18:03 984 2

Кобрата срещу победителя от Джошуа - Кличко през 2017-а

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • бокс-
  • джошуа-
  • кличко

Кобрата сподели, че за него е без значение дали ще се бие с британеца или украинеца

Кобрата срещу победителя от Джошуа - Кличко през 2017-а - 1
Снимка: БТА

Кубрат Пулев бе избран за "Спортист на месеца" в традиционната анкета на пресклуб "България".

Претендентът за световната титла по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) получи отличието за девети път в кариерата си.

"Правя стъпка по стъпка към световната титла. Ще направя всичко възможно за победа в подобен двубой. Без значение е срещу кого ще се бия. Аз съм спортист, приемам всяко предизвикателство. Това ме поддържа жив, това ме прави щастлив", сподели Пулев.

"Наблягаме на защитата, изчистваме детайлите, за да достигнем перфектното ниво на игра", допълни Кобрата, коментирайки текущата си подготовка.

"Чакаме боя между Джошуа и Кличко. Победителят е задължен да играе с мен, независимо кой е. Към края на годината трябва да има такъв мач", заяви още българският боксьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хнхн

    1 0 Отговор
    Лошото е че дори и да играе с победения от този двубой - пак ще продължи напред :( - Ранга на тези боксьори е различен!
    Джошуа ще пребие Кличко - после е ред на Пулев и него ще пребие - после идва истинския съперник за Джошуа - Уайлдър където вече не се знае кой - кой ще бие ще са почти равни рейтингите! Така че това е мача Джошуа - Уайлдър другото е пълнеж!

    Коментиран от #2

  • 2 Чалгаджи КО Пулев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "хнхн":

    :))) Е що разказа края на филма