19 Януари, 2017 14:52, обновена 19 Януари, 2017 14:55 1 492 1

Коментатор сравни Винъс Уилямс с горила (ВИДЕО)

  • коментатор-
  • винъс уилямс-
  • тенис-
  • горила

Дъг Адлър от ESPN със скандална изцепка в ефир

Коментатор сравни Винъс Уилямс с горила (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Скандално изказване на коментатор на ESPN отприщи редица гневни емоции у феновете на тениса.

Дъг Адлър сравни американката Винъс Уилямс с горила по време на двубоя ѝ срещу Стефани Фьогел. Всичко това се случи в ефир.

"Тя пропуска първия си сервис и Винъс поема контрола. Придвижда се напред и включва ефекта на горилата, тръгвайки в атака", бяха думите на Адлър.

От американската спортна телевизия все още не са предприели мерки по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ключаря

    5 0 Отговор
    Съжалявам, че се повтарям.Но, защо Винъс да се обижда, след като приликата в лице е очевидна.Защо тогава има конкурси за красота - значи победителите били красиви и заслужават дори парична награда, пък аз грозен - нали.Ако накажат този коментатори го осъдят, тогава реципрочно да осъдят всички организатори и журита за красота и да ми изплатят компенсации за унижението, което са ми нанесли за това, че "онези" са красиви пък аз "не толкова"