21 Януари, 2017 03:44 1 180 0

Валентино Роси: Меси ще подсили Интер

  • роси-
  • интер-
  • меси-
  • барселона-
  • договор

"Ще е трудно, но би било много красиво", шампионът в Moto GP

Валентино Роси: Меси ще подсили Интер - 1
Снимка: БТА/АР

Новият договор на Лионел Меси с испанския първенец Барселона изглежда въпрос на време и според последни информации Лео ще сложи подписа си в края на януари, ставайки най-добре платеният играч в света.

Суперзвездата в Moto GP Валентино Роси обаче е на съвсем различно мнение, защото според него петкратният носител на Златната топка ще парафира с любимия му Интер.

"Меси няма да удължи контракта си с Барселона и ще ви кажа защо - той идва в Интер. Би било трудно, но и много красиво, ако се случи", каза Доктора с усмивка на лице.

Запитан кой измежду Меси и Кристиано Роналдо би имал повече успехи на пистата, италианецът предпочете да не дава отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА