Last news in Fakti

22 Януари, 2017 11:19 833 0

Моу е разочарован от ремито със Стоук

  • моуриньо-
  • разочарован-
  • манчестър юнайтед-
  • реми-
  • стоук

Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не остана особено доволен от равенството - 1:1, срещу средняка Стоук Сити.

“Червените дяволи” едвам се добраха со точката, ти то в добавеното време на двубоя.

Португалецът е уверен, че това са две изпуснати точки и резултатът е разочароващ като става дума специално за неговия тим.

“Вече няколко пъти ви казвам, че един ден ще започнем да вкарваме положенията си и някой отбор ще си тръгне с 6-7 гола в кошницата. За съжаление обаче този ден още не идва, а ние продължаваме да имаме проблеми при завършващата фаза.

Ударихме греда, вратарят на съперника направи страхотни спасявания, пропуснахме още няколко добри положения и рискувахме да загубим мача след като си вкарахме автогол. Трябваше да чакаме чак до 90-ата минута, за да изравним. Хубаво е, че запазваме серията си без загуба, но като цяло това е лош резултат за нас, тъй като изпуснахме две точки”, заяви Моуриньо.

“Мачът бе тежък. Стоук стартира силно, а след гола започна да се защитава с всички възможни средства. Те играеха с емоция, с агресия - не в негативния смисъл на думата - и правеха всичко възможно да не допуснат гол. Въпреки това, смятам, че това бе мач, който трябваше да спечелим”, допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА