24 Януари, 2017 13:49 754 0

Казусът със зала "Армеец" остава задънена улица

  • оск цска-
  • пресконференция-
  • георги калчев-
  • волейбол-
  • зала "армеец"

На среща между представители на ВК ЦСКА и "София Тех Парк" не е постигнато споразумение в дългосрочен план

Казусът със зала "Армеец" остава задънена улица - 1
Снимка: Факти.бг

Казусът с волейболната зала на ЦСКА "Армеец" остава задънена улица. На среща между представители на клуба и такива на "София Тех Парк" не бе постигнато решение в дългосрочен план. Това узна Факти.бг минути след пресконференцията на Обединени спортни клубове ЦСКА от председателят на организацията Георги Калчев. Той изрази и възмущението си от безхаберието на държавата по темата.

"Изгониха ни от залата ни. Не може да се гони спортен клуб от базата му. Министрите (говорейки за спортните министри през последните години) не поеха отговорност и не предприеха мерки, оставайки без отговор. От 15 години го повтарям. Така и не се намери решение по казуса", сподели Георги Калчев на самата пресконференция.

"Не сме пасивни по темата. Писмата ни дори станаха остри до изпълнителния директор (на "София Тех Парк". Дали защото разбраха, че ще има пресконференция по въпроса или защото намекнах, че сме в готовност и ще протестираме, но вчера най-накрая реагираха и поканиха Сашо Попов на спешна среща. Надявам се той да донесе новина в положителна посока" допълни председателят на ОСК ЦСКА.

*Кратко след пресконференцията старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов се свърза с Георги Калчев и го информира, че дългоочакваното решение между волейболен клуб ЦСКА и "София Тех Парк" не е постигнато, разбра Факти.бг.

В момента зала "Армеец" не се използва, след като от "София Тек Парк" пратиха нотариална покана трениращите да напуснат съоръжението. От волейболния ЦСКА заплашиха с протести, ако ръководството на "София Тех Парк" затвори използваната от школата на клуба зала и дълго време отказваха да разговарят с представители на клуба.

Съоръжението се намира на територията на парка, но според изпълнителния му директор на компанията Иван Симеонов то е опасно за здравето на децата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА