24 Януари, 2017 23:18 554 0

Лош старт за националите по футзал

  • българия-
  • албания-
  • европейското първенство по футзал

Българският национален отбор по футзал започна ужасяващо участието си в група "D" на първия квалификационен кръг за европейското първенство по футзал през 2018 година.

В зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна националите ни отстъпиха на Албания с 1:7 /0:2/. Гостите откриха резултата чрез Азем Брахими в 12.37 минута, а в 13.57 Халим Селманай удвои преднината на Албания. В началото на втората част в 21.57 минута Халим Селманай вкара втория си гол в срещата за 3:0 за гостите. В 27.35 минута Пламен Стойков успя да намали резултата за 1:3. В 32.55 минута Халим Селманай вкара четвърти гол за гостите и негов трети в двубоя. В 34.31 Азем Брахими направи резултата 5:1. В 39.01 Ани Мулай отбеляза за 6:1, а крайното 7:1 оформи Арбер Шкодра.

В първата среща от програмата на групата Англия спечели категорично срещу Малта с 6:1 /4:1/. Надпреварата продължава утре.

Победителят от групата се класира за втория квалификационен кръг за европейското първенство, където ще стане част от 2-ра група заедно с отборите на Босна и Херцеговина, Унгария и Азербайджан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА