25 Януари, 2017 15:31 995 0

Гранит Джака се забърка в неприятности

  • джака-
  • расизъм-
  • обида-
  • полиция-
  • разпит-
  • арсенал

Халфът на Арсенал е бил разпитван в полицията заради обвинение в расизъм

Гранит Джака се забърка в неприятности - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Арсенал Гранит Джака го закъса здраво, след като бе обвинен в нанасяне на обида, на расова основа, на служител на лондонското летище „Хийтроу”. 24-годишният швейцарски халф е бил разпитан от полицията във връзка с инцидента, който се е случил в понеделник вечерта.

Известно е, че Джака е придружавал свой приятел, на когото е бил отказан достъп до полет за Германия, след като пристигнал късно на терминал 5. Свидетел заяви, че Джака на немски език е оскърбил служителя, който се обадил в полицията и службите за сигурност, и играчът по-късно бил отведен за разпит.

Футболистът заяви, че не е изричал приписваните му думи и не се е обръщал към сътрудник на летището. По-рано футболистът получи втория си червен картон за сезона, като бе изгонен срещу Бърнли и ще бъде наказан за 4 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА