Last news in Fakti

28 Януари, 2017 05:16 1 414 0

Джовинко: Отказах на Барселона

  • джовинко-
  • барселона-
  • торонто-
  • ювентус

Не исках да бъде момчето, което гони топките, заяви нападателят

Джовинко: Отказах на Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Торонто Себастиан Джовинко разкри, че е отказал оферта от Барселона, защото не е искам да бъде “момчето, което гони топките”. Атомната мравка навърши 30 години днес и разкри още интересни неща за кариерата си в интервю за “Скай Спорт Италия”.

“Честно казано, не се чувствам по-възрастен от 27 години. Нито психически, нито физически”, каза Джовинко, след което коментира спекулациите за негов трансфер в Китай.

“Там трансферният пазар е много интересен. Казаха ми, че има интерес към мен, но първо трябва да говорим с Торонто и да видим. Щастлив съм тук, но не знам какво ще реши клубът. Агентът ми каза, че има оферта за мен, но не ми разкри от кой клуб. Определено не ми липсва Италия, щастлив съм в Канада и нямам намерение да се връщам в Серия А.

След като напуснах Ювентус, който остава най-силният отбор в Серия А, никога не съм мислил да играя за друг италиански клуб.

Да, истина е, че имаше интерес от Барселона, но не исках да бъда момчето, което гони топките там. С тези тримата в атаката, аз нямаше къде да играя. Аз искам да играя. Неймар, Лео Меси и Луис Суарес дори да играят на куц крак, пак ще правят разликата. Така че моето място просто не беше там”, добави Джовинко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА